Ξυπνητήρι – Καφετιέρα! Ένας καφές στο … κομοδίνο σας!!!

Ο Βρετανός Joshua Renouf εμπνεύστηκε και σχεδίασε το Barisieur το πιο επιθυμητό αντικείμενο για κάθε εθισμένο στο καφέ, και αναζητά κατασκευαστές να κάνουν το όνειρό του, και όνειρό σας, πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα ξυπνητήρι το οποίο εκτός από το να σας ξυπνά, θα αναλάβει να σας φτιάξει το αφέψημά σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να το ... εφοδιάσετε από το προηγούμενο βράδυ, με νερό, καφέ ή τσάι, ζάχαρη αλλά και γάλα που θα σας περιμένει ζεστό. Λίγο πριν σας ειδοποιήσει η συσκευή,  το αφέψημα θα ξεκινήσει να ετοιμάζεται και όταν ανοίξετε τα μάτια σας, η γαργαλιστική μυρωδιά θα σας ξυπνήσει με τον πιο υπέροχο τρόπο. Έτσι θα δημιουργηθεί μια ευνοϊκή προϋπόθεση για να ξεκινήσει η μέρα σας ευχάριστα!  

Οι διακοπές σύντομα τελειώνουν και μαζί με αυτές και οι άδειες μας από την δουλειά. Αυτό σημαίνει πρωινό ξύπνημα, και επομένως  ότι θα αναγκαστούμε να επιστρέψουμε στον εκνευριστικό ήχο του ξυπνητηριού, που παραμένει ενοχλητικός ακόμα και όταν το ρυθμίσουμε να παίζει το αγαπημένο μας σουξέ!

Πως θα σας φαινόταν όμως, αν το πρωινό χτύπημα συνοδευόταν με το άρωμα , φρεσκοφτιαγμένου, ζεστού καφέ ή τσαγιού που θα ετοιμαζόταν στο κομοδίνο σας;; 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας...share:
Facebook
Twitter
Google+
http://www.makazine.gr/xypnitiri-kafetiera-enas-kafes-sto-komodino-sas/
Pinterest
LinkedIn
RSS
Follow by Email
SHARE