Ταινιοπροτάσεις

99-Homes-Poster

 

 

 

zxvsyxbt

 

 

99 Homes (2015)

Director:Ramin Bahrani

Writers:Ramin Bahrani (story), Ramin Bahrani

 

Υπόθεση:

Ο χαρισματικός και αδίστακτος επιχειρηματίας Ρικ Κάρβερ κερδίζει περιουσίες, επανακτώντας σπίτια και τζογάροντας στην αγορά ακινήτων και το χρηματιστήριο. Όταν θα κάνει έξωση στον Ντένις Νας, πατέρα που προσπαθεί να φροντίσει τον γιο του και την μητέρα του,  ο Νας όντας απελπισμένος πιάνει δουλειά στον Κάρβερ, τον άνθρωπο που τον έδιωξε από το σπίτι του μέσα σε λίγα λεπτά αφήνοντας την οικογένεια στον δρόμο. Ο Κάρβερ υπόσχεται στον Νας ότι θα πάρει πίσω το σπίτι του, όμως τον παρασύρει για λίγο στον δικό του κόσμο και lifestyle.  Καθώς ο Νας πέφτει όλο και βαθύτερα στον κόσμο του, αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο βίαιη και επικίνδυνη από όσο φανταζόταν. 

 

Πάντα επίκαιρο το θέμα, σε κάνει να συμπάσχεις και να προσπαθείς να κατανοήσεις τις επιλογές του πρωταγωνιστή. Αξιόλογες ερμηνείες, αξίζει να την παρακολουθήσετε!

 

99  

 

By the sea (2015)

Director: Angelina Jolie 

Writer: Angelina Jolie 

 

Υπόθεση:

 Γαλλία, γύρω στα μέσα της δεκαετίας του '70: Η Vanessa, πρώην χορεύτρια, και ο σύζυγος της Roland, Αμερικανός συγγραφέας ταξιδεύουν σε μια ήσυχη παραθαλάσσια πόλη. 

 

Το ζευγάρι Pitt, σε μία εντελώς διαφορετική ταινία από αυτές που μας έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα. Μία αξιόλογη προσπάθεια που δεν πήρε τις καλύτερες κριτικές, ωστόσο την παρακολουθείς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εξελίσσεται αργά, σε κάνει να αγωνιάς να μάθεις τι έχει συμβεί και φέρονται έτσι μεταξύ τους. Από την άλλη το ζευγάρι που μένει στο διπλανό δωμάτιο του ξενοδοχείου λειτουργεί όχι μόνο μοιραία για τους πρωταγωνιστές αλλά και λυτρωτικά.

 

by the sea 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας...share:
Facebook
Twitter
Google+
http://www.makazine.gr/tenioprotasis/
Pinterest
LinkedIn
RSS
Follow by Email
SHARE