Προκήρυξη Διαγωνισμού Συγγραφής Πρωτοτύπου Σεναρίου Μικρού Μήκους

E3533D9D2D1F01181B6BBE663E726051

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει διαγωνισμό συγγραφής πρωτότυπου σεναρίου μικρού μήκους που αρχίζει την 1η Ιουλίου και λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2016.

Στον διαγωνισμό μπορεί να μετάσχει οιοσδήποτε με ένα η περισσότερα έργα, γραμμένα στα ελληνικά. Τα έργα,  συνιστάται να μην υπερβαίνουν τις 15 σελίδες. Όσοι μετάσχουν, αλλά και όποιος άλλος επιθυμεί, μπορούν να προσέλθουν στον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α., στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων,  αμφιθέατρο “Αντώνης Τρίτσης” (Ακαδημίας 50), στις 2 και 3 Ιουλίου προκειμένου να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ ένα ολοήμερο ευσύνοπτο, κατατοπιστικό σεμινάριο, από τις 10.00 το πρωί έως τις 7 το βράδυ, με θέμα την «ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ με μερικούς από τους καλλίτερους «δασκάλους» σεναρίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.) όπως ο Βασίλης Σπηλιόπουλος (Ουζερί Τσιτσάνης/Πολυκατοικία) η Ρένα Ρίγγα (Άκρως οικογενειακό/Ευτυχισμένοι μαζί), η  Άννα Χατζησοφιά (Κωνσταντίνου και Ελένης/Το καφέ της Χαράς), ο Γιάννης Ξανθόπουλος (Πέντε λεπτά ακόμη/Η φωνή), ο Πάνος Κοκκίδης (Όχι στα νέα του ΑΝΤ1), ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς (Κόκκινος Κύκλος/Τέλος εποχής) κ.ά.

Προς διασφάλιση της διαφάνειας του διαγωνισμού όλα τα έργα προκειμένου να μετάσχουν στο διαγωνισμό πρέπει να κατοχυρώνονται στην υπηρεσία κατοχύρωσης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος είτε στο site www.senariografoi.gr η στην τράπεζα Πειραιώς GR37 0171 8390 0068 3913 5579 922. Κόστος κατοχύρωσης 10 ευρώ + Φ.Π.Α. Όροι συμμετοχής: Κατάθεση δύο αντιγράφων του σεναρίου, το ένα με τα στοιχεία επικοινωνίας του διαγωνιζόμενου, το άλλο χωρίς τα στοιχεία, μόνον ηλεκτρονικώς, στοakakavas@hol.gr μαζί με το πιστοποιητικό κατοχύρωσης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

Ο 1ος νικητής του πρωτότυπου σεναρίου μικρού μήκους θα κερδίσει την κατάθεση του σεναρίου από επαγγελματία παραγωγό, μέλος της Ε.Σ.Ε., στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και την ΕΡΤ προς χρηματοδότηση.

Οι τρεις πρώτοι νικητές θα κερδίσουν από ένα tablet και μια περγαμηνή που θα τους απονεμηθεί σε ειδική τελετή.

Πληροφορίες για τον διαγωνισμό στον αριθμό τηλεφώνου 6932089819 (Ε.Σ.Ε.)

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας...share:
Facebook
Twitter
Google+
http://www.makazine.gr/prokiryxi-diagonismou-syngrafis-prototypou-senariou-mikrou-mikous/
Pinterest
LinkedIn
RSS
Follow by Email
SHARE