Μαρία: Σεπτέμβρης σημαίνει ανανέωση!

Ξερά βρεγμένα φύλλα, το άρωμα της βροχής, η μυρωδιά του χαρτιού στα σχολικά βιβλία και τετράδια, τα χρώματα της γης που κυριαρχούν παντού, κίτρινο, καφέ, πορτοκαλί, είναι μερικές από τις εικόνες που μου έρχονται στο νου όταν σκέφτομαι το Φθινόπωρο. Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά σιγά σιγά και υποδεχόμαστε τον Σεπτέμβρη. Δεν θα σας το κρύψω, για κάποιους προσωπικούς λόγους , είναι ο λιγότερο αγαπημένος μου μήνας αλλά παρολ' αυτά τον αναμένω πάντα με ανυπομονησία διότι σηματοδοτεί την έναρξη του Φθινοπώρου.

Φθινόπωρο για μένα είναι πάντα μια νέα αρχή, αλλά και ευκαιρία για ανανέωση. Ευκαιρία και αφορμή για ανασυγκρότηση και συντονισμό. Γεμάτοι πια από ενέργεια ,με τις μπαταρίες φορτισμένες και το μυαλό γεμάτο νέες αναμνήσεις, εικόνες και μυρωδιές καλοκαιριού, είμαστε πιο ορεξάτοι να υποδεχθούμε την μελαγχολική αυτή εποχή, και να κάνουμε νέα σχέδια για την .... Σεζόν που έρχεται.Φθινόπωρο για μένα σημαίνει, επανασύνδεση με τους φίλους μου μετά τις διακοπές, νέα σχέδια, νέες τηλεοπτικές σειρές, ταινίες στον κινηματογράφο,παραστάσεις στο θέατρο, μουσικές σκηνές. Σημαίνει χουχούλιασμα στον καναπέ, αγκαλιά με τα βιβλία μου, και με ένα ζεστό ρόφημα στο χέρι, 

 

Έτσι κι εμείς , μετά από λίγες μέρες χαλάρωσης, επανερχόμαστε σιγά σιγά στους ρυθμούς μας. Το Makazine ετοιμάζεται να ανανεωθεί, να υποδεχθεί νέες συνεργασίες που θα λατρέψετε και συνεπώς και νέες στήλες. Επιπλέον πολλοί υπέροχοι διαγωνισμοί έρχονται με ιδιαίτερα δώρα, καθώς αφιερώματα και άλλα πολλά! Παράλληλα συνεχίζουμε τις στήλες που έχουμε και τις εμπλουτίζουμε με νέες προτάσεις και ιδέες που θα ανακαλύψετε σιγά σιγά!!! Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια, τη στήριξη και την αγάπη σας και σας υπόσχομαι ότι πάντα θα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτερες ! 
Καλό μας Σεπτέμβρη και καλό Φθινόπωρο !!! 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας...share:
Facebook
Twitter
Google+
http://www.makazine.gr/maria-septemvris-simeni-ananeosi/
Pinterest
LinkedIn
RSS
Follow by Email
SHARE