Κατερίνα: ο Ιούλιος των διακοπών

 

 

Όταν τα τζιτζίκια φέρνουν τον Ιούλιο, έρχεται και η ανυπομονησία των τυχερών που θα φύγουν για κάποιες ημέρες διακοπές.  Από τα πιο όμορφα σχέδια, η εξεύρεση νησιού ανάλογα με την περίσταση (ζευγάρι, παρέα, οικογένεια), ξενοδοχείου, εισιτήρια.. Κι αν είσαι και οργανωτικός τύπος η καλύτερή σου! Αρχίζεις και τις λίστες του τύπου "μη ξεχάσω" και ξεκινάς την καταγραφή..! Κι αν είσαι και λίγο freak χάρτη, οργάνωση στο τι θα κάνεις τις ημέρες που θα είσαι στο νησί και πάει λέγοντας!

☑ θετική ενέργεια

☑ χαμόγελο

☑ διάθεση για εξερευνήσεις

☑ απόλαυση όλων των στιγμών

 

 Ω, ναι! Υπάρχουν και αυτές οι λίστες! Τι περιμένατε να γράψω..; Αντιηλιακό, καλλυντικά και πάει λέγοντας; Σας την έφερα..

 

 

accessories-84528_960_720

 

salad-775949_960_720

 

 

 

Για όσους δεν καταφέρουν να φύγουν (γνωρίζω πολύ καλά πως είναι..) δεν σημαίνει πως το καλοκαίρι θα είναι μελαγχολικό.. Όλα μες το μυαλό είναι, μια ιδέα όλα.  Έχω περάσει πολύ όμορφα στην Αθήνα, κάνοντας πνευματικά ταξίδια και κοντινές βόλτες! Θέτοντας νωρίτερα τους στόχους για το φθινόπωρο που έρχεται.. κάνοντας σχέδια, υπολογισμούς και προσωπικούς αγώνες!

 

 

 

 

Τα ταξίδια είναι πολύ σημαντικά, καθώς είναι το μόνο λένε που πληρώνεις και γίνεσαι πιο πλούσιος.. Για να πετύχουν όμως χρειάζεται να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου ή τουλάχιστον να έχει την προδιάθεση να τα βρεις.. Να μην εξιδανικεύεις τα πάντα, να αφήνεσαι, να μαθαίνεις, να εξερευνείς, να αλλάζεις.. 

Καλό Ιούλιο και καλές διακοπές.. εντός, εκτός και επί τα αυτά! 

 

ikZyw45kT4m16vHkHe7u_9647713235_29ce0305d2_o

 

 

arm-beach-free-fun-Favim.com-2748254

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας...share:
Facebook
Twitter
Google+
http://www.makazine.gr/katerina-o-ioulios-ton-diakopon/
Pinterest
LinkedIn
RSS
Follow by Email
SHARE