Κατερίνα: Η μυρωδιά του φθινοπώρου

 

Μυρίζει το φθινόπωρο;

Hello-September-Autumn-is-coming-quote-wallpaper-hdΜμμ μάλλον όχι.
Μυρίζουν όμως όλα όσα το εμπεριέχουν.. Η φύση γύρω μας, τα ζεστά ροφήματα, τα μακρυμάνικα ρούχα που αρχίζουμε να κατεβάζουμε στις ντουλάπες, τα σχολικά είδη..

Μμμ μάλλον ναι. Μυρίζει το φθινόπωρο. Και το αγαπώ.

Το σχολείο το σιχαινόμουν. Τις προμήθειες για το σχολείο από την άλλη τις λάτρευα.

Φαίνεται από τότε είχα το κουσούρι του γραφιά. Κάθε τι που έχει σχέση με το γράψιμο το αγαπώ. Σημειωματάρια, τετράδια, ημερολόγια, organizers, στυλό, πένα και κάθε μικρό και ασήμαντο εξάρτημα. Μπαίνοντας στο βιβλιοπωλείο κάθε Σεπτέμβρη χανόμουν σε αυτές τις μυρωδιές. Χάζευα τα λογοτεχνικά βιβλία και ονειρευόμουν κρυφά το δικό μου- πάντα κρυφά- τα μεγάλα όνειρα δεν γίνονται φανερά ούτε φωναχτά.

 

 

Με την πτώση της θερμοκρασίας αυτόματα ανεβαίνουν οι αντοχές για βόλτες, για περπάτημα ατελείωτο! Για περισσότερες αγκαλιές και χάδια..september-wallpaper3

Η μελαγχολία του φθινοπώρου, για εμένα είναι γλυκιά. Δεν την φοβάμαι, δεν την διώχνω. Την δέχομαι και την βιώνω.

Έπειτα είναι και οι στόχοι. Κάθε είδους. Συνήθως επαγγελματικοί, έτσι γίνεται λες και ο Σεπτέμβρης είναι ένας νέος χρόνος, που σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα.

Ας..πιούμε λοιπόν σε αυτό! Στα νέα ξεκινήματα.. στους στόχους που μας βάζουν στην πρίζα, στις μυρωδιές του φθινοπώρου  που ξυπνάνε και πάλι τα όνειρά μας..

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας...share:
Facebook
Twitter
Google+
http://www.makazine.gr/katerina-myrodia-tou-fthinoporou/
Pinterest
LinkedIn
RSS
Follow by Email
SHARE