How to Get Away with Murder

htawmAnnalise Keating.Μια από τις καλύτερες δικηγόρους της Φιλαδέλφεια με δική της φίρμα και ιδιαίτερο prestige που διδάσκει παράλληλα με τη δουλειά της, στη σχολή της Νομικής. Πιστεύει πως ο καλύτερος τρόπος να μάθουν οι φοιτητές της, είναι να τους ρίξει από νωρίς στα βαθιά νερά, και να τους μάθει εκεί να κολυμπούν. Γιαυτό, τους εμπλέκει στις δικές της, πραγματικές, και καθόλου απλές υποθέσεις, αναγκάζοντάς τους να σκεφτούν διαφορετικά, και προκαλώντας το ενδιαφέρον τους με διάφορα βραβεία.Αν νομίζετε ότι το «How to Get Away with Murder» ένα συνηθισμένο δικηγορικό θρίλερ με αυτοτελείς υποθέσεις κάνετε λάθος.Εξάλλου ο ίδιος ο τίτλος του, μας προϊδεάζει για κάτι διαφορετικό. Η σειρά ξεκινά με ένα flash back… ενός φόνου στον οποίο φαίνονται αναμειγμένοι οι φοιτητές. Έτσι παράλληλα με τις υποθέσεις που αναλαμβάνουν σε κάθε επεισόδιο, οι πρωταγωνιστές καλούνται να εξιχνιάσουν την εξαφάνιση μιας φοιτήτριας η οποία εν τέλει βρίσκεται νεκρή σε μια δεξαμενή, κι εκείνοι βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια απίστευτη και ατυχής κατάσταση.
Στιγμές αγωνίας,μυστήριο, διαρκείς ανατροπές και αποκαλύψεις εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μας, με σκηνές που μας μεταδίδουν πολύ έντονα τα συναισθήματα των ηρώων. Παράλληλα, παρακολουθούμε και την ζωή της Analise, μια ζωή γεμάτη ίντριγκα, αναταραχές και γιατί όχι; Και σκάνδαλα!!! Πίσω από το σκληρό και φαινομενικά αψεγάδιαστο προσωπείο της, κρύβεται μια καθόλου τέλεια γυναίκα, με την δική της ιστορία, η οποία μας αποκαλύπτεται, παράλληλα με την πλοκή του έργου ενώ πρόσωπα από το παρελθόν της κάνουν την εμφάνιση τους, και παίζουν το δικό τους ρόλο βοηθώντας μας να την γνωρίσουμε καλύτερα.

Για δυο λόγους επέλεξα να ξεκινήσω την συγκεκριμένη σειρά

  • Viola Davis
  • Shonda Rhimes

Η πρώτη είναι η πρωταγωνίστρια η οποία ενσαρκώνει την Analise και για την οποία τα λόγια είναι απλά περιττά. Εκφραστική, συγκλονιστική, αξεπέραστη! Η Davis δεν υποδύεται απλά την δικηγόρο, ζει το ρόλο της και φαίνεται σε κάθε της κίνηση και κάθε έκφραση του προσώπου της . Βέβαια θα πρέπει εδώ να αναφέρω ότι το cast της σειράς πλαισιώνεται από μια επίσης φοβερή ομάδα νέων ηθοποιών, που ανταποκρίνονται επάξια και στους δικούς τους ρόλους και είμαι σίγουρη ότι κάποιοι από αυτούς θα μας απασχολήσουν και στο μέλλον. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η Lisa Weil την οποία αν θυμάστε είχαμε γνωρίσει ως Paris στην σειρά Gilmore Girls.
Η δεύτερη είναι συγγραφέας και παραγωγός τηλεοπτικών σειρών και θεωρείται η πιο επιτυχημένη στην Αμερική τα τελευταία χρόνια. Οι παραγωγές της είναι πασίγνωστες και έχουν γίνει ανάρπαστες. To Grey’s Anatomy, το Private Practice, τo Scandal γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και έχουν πολλούς θαυμαστές σε όλο το κόσμο ενώ ξεκίνησε ήδη και το καινούριο της με τίτλο: The Catch.

Οι πρωταγωνιστές:

Photos by: Official Website

Official Trailer:

Αν σας άρεσε το άρθρο μας...share:
Facebook
Twitter
Google+
http://www.makazine.gr/get-away-murder/
Pinterest
LinkedIn
RSS
Follow by Email
SHARE

One thought on “How to Get Away with Murder”

  1. Pingback: Scandal - MaKaZine
  2. Trackback: Scandal - MaKaZine

Comments are closed.