Εφαρμογές για…. διακοπές

Οι περισσότεροι χρήστες κινητών τηλεφώνων έχουν στην κατοχή τους πλέον, ένα smartphone. Αυτό τους δίνει την ευκαιρία να κατεβάσουν πολλές εφαρμογές για κάθε χρήση.  Κάνοντας μια αναζήτηση στα διάφορα appstore που κυκλοφορούν μπορείτε να ανακαλύψετε πάρα πολλές εφαρμογές χρήσιμες για τα ταξίδια σας και για τις διακοπές σας, είτε για προγραμματισμό, είτε για πλοήγηση αλλά και αναζήτηση διαμονής. Ανακαλύψαμε για εσάς μερικές από τις πιο γνωστές και αγαπημένες εφαρμογές που σχετίζονται με τις διακοπές και τα ταξίδια και σας τις παρουσιάζουμε:

Booking: Η εφαρμογή  της γνωστής ιστοσελίδας booking.com . Μας πληροφορεί για τα ξενοδοχεία σε όλο το κόσμο, για την διαθεσιμοτητα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, έχει κριτικές του κοινού που πολύ συχνά είναι πάρα πολύ χρήσιμες, μπορούμε να κάνουμε κρατήσεις μέσω αυτής ενώ πολύ συχνά έχει πολύ καλές προσφορές.

Skyscanner: Βρίσκει φτηνές πτήσεις σε όλο το κόσμο, και μας παρουσιάζει τις χαμηλότερες τιμές ενώ μπορούμε να κάνουμε κράτηση μέσω της εφαρμογής

Tripadvisor: Ένας από τους πληρέστερους ψηφιακούς τουριστικούς οδηγούς. Περιέχει ξενοδοχεία και μας παρουσιάζει τις καλύτερες τιμές όπως προσφέρονται από διάφορα sites, ενώ μπορούμε να κάνουμε απευθείας την κράτησή μας. Επίσης έχει πτήσεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια, προτάσεις για εστιατόρια καθώς επίσης και διάφορες δραστηριότητες σε όλον τον κόσμο. 

Airbnb: Αν αναζητάτε έναν εναλλακτικό τρόπο διαμονής, η εφαρμογή αυτή σας τον προσφέρει. Βρείτε καταλύματα που προσφέροντα από ντόπιους ενοικιαστές σε όλο το κόσμο, σε πολύ καλές τιμές. 

Foursquare: Μια εφαρμογή που σου βρίσκει και σου εμφανίζει οτι υπάρχει σχετικά με φαγητό, καφέ, ποτό και άλλα πολλά, είτε σε μια απόσταση από εκεί που βρίσκεσαι, είτε σε μια περιοχή που εσυ θα αναζητήσεις. Εμφανίζει κριτικές από πελάτες αλλά και φωτογραφίες καθώς σχόλια και διάφορα tips.

Citymapper: Για όλους εσας που θα βρεθείτε στο εξωτερικό και θα πρέπει να σχεδιάσετε τις διαδρομές σας στα δαιδαλώδη Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, το Citymapper έρχεται να σας σώσει!!! Βρείτε όλα τα ΜΜΜ σε όλες τις μεγαλες πόλεις του κόσμου, εύκολα και γρήγορα και σχεδιάστε την διαδρομή σας. 

Citymaps2go: Μια πολύ καλή εφαρμογή που μας επιτρέπει να κατεβάσουμε στο κινητό η στο tablet μας offline χάρτες για τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου. Εχει επίσης σημεία ενδιαφέροντος όπως για παράδειγμα μουσεία , αξιοθέατα και άλλα και μας παρέχει πολλές πληροφορίες.

Προφανώς αυτές οι εφαρμόγες δεν είναι παρά ελάχιστες, ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία που υπάρχει στο διαδίκτυο. Σας δίνουμε όμως μερικές ιδέες για να αναζητήσετε κι εσείς περισσότερες και παρόμοιες εφαρμογές. Υπάρχει πληθώρα βοηθητικών προγραμμάτων που θα κάνει τόσο τον προγραμματισμό, όσο και το ίδιο σας το ταξίδι ευκολότερο, ενώ μπορείτε να αποτυπώσετε τις στιγμές των διακοπών σας αλλά και να τις διαμοιράστε στον κόσμο των social media. Αρκεί να βρείτε αυτό το ... κάτι που θα σας ταιριάξει. 

Καλές...τεχνολογικές διακοπές και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας...share:
Facebook
Twitter
Google+
http://www.makazine.gr/efarmoges-me-diakopes/
Pinterest
LinkedIn
RSS
Follow by Email
SHARE