Κατερίνα: Τα όνειρα είναι φτιαγμένα από ήλιο και άμμο..

nature-sunny-red-flowers-large

Κάπου διάβασα τις προάλλες πως τα όνειρα είναι φτιαγμένα από ήλιο και άμμο..

Γιατί να μας εμπνέει τόσο το καλοκαίρι; Είμαστε και μια χώρα που ο ήλιος λείπει σπάνια, έχουμε από τα πιο ωραία κλίματα παγκοσμίως γι'αυτό και όλοι οι τουρίστες τρελαίνονται να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα όλες τις εποχές.

Είναι αυτή η ξεγνοιασιά.. που ερχόμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον.. που ξεχνάμε για λίγο τις σκοτούρες μας. Είναι οι ατελείωτες (για κάποιους) βουτιές στη θάλασσα, τα παιχνίδια στην άμμο, τα δροσερά αναψυκτικά, οι γεύσεις, οι μυρωδιές.. Οι αγκαλιές, τα φιλιά, αγαπημένες μουσικές.

 

 

 

 

Το καλοκαίρι μου αρέσει να διαρκεί λίγο, είμαι άνθρωπος της αλλαγής που αποφεύγει την ρουτίνα και οτιδήποτε τείνει να γίνει συνήθεια. Δεν το εξιδανικεύω κι ούτε έχω υψηλές προσδοκίες. Ειδικά μετά από όσα έχουμε ζήσει οικογενειακώς τα τελευταία χρόνια, έχω μάθει να εκτιμάω το παραμικρό. Έχω περάσει διακοπές στην Αθήνα και δεν με πείραξε. Διέξοδοι υπάρχουν αρκεί να το θέλεις πραγματικά!

pexels-photo-29724-large

strawberries-in-bowl-summer-fruit-breakfast-large

 

Είναι μια ευκαιρία ειδικά αυτό το καλοκαίρι, που σαν χώρα βιώνουμε τόσο κρίσιμα ζητήματα, να γεμίσουμε μπαταρίες και να βρούμε τρόπους για διεξόδους που θα ενσωματώνονται σε όλες τις εποχές.. όχι μόνο στο καλοκαίρι! Πάμε να δημιουργήσουμε στιγμές ξεχωριστές με τους αγαπημένους μας, να έχουμε κάποτε να διηγούμαστε όμορφες ιστορίες.. Να θυμόμαστε αυτά τα χρόνια όχι με πόνο αλλά με καμάρι.. Ότι τα καταφέραμε! 

Καλό και δημιουργικό Ιούνιο! Καλώς ήρθες καλοκαίρι!!

 

 

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας...share:
Facebook
Twitter
Google+
http://www.makazine.gr/editorial/
Pinterest
LinkedIn
RSS
Follow by Email
SHARE