Κατερίνα:Λίγο μετά το Πάσχα

12109000_1056244351075434_4288789936162760285_n

 

 

sometimes-right-path-not-easiest-life-quotes-sayings-pictures

 

 

 

Λίγο μετά το Πάσχα,

όταν τελειώνει μια ιδιαίτερη εποχή έντονων συναισθημάτων, μετακινήσεων, συνευρέσεων για να πάρει σειρά το τέλος της Άνοιξης και τα νέα σχέδια για το επερχόμενο Καλοκαίρι.

Σε μία εποχή και σε μία χώρα που κάθε μέρα όλα αλλάζουν με ρυθμούς καταιγιστικούς. Καιροί όχι μόνο δύσκολοι και απαιτητικοί αλλά σκληροί και άδικοι.  Κι ο χρόνος να περνάει.. Και οι περισσότεροι στόχοι σου, όντας τριαντάρης, να μην πετυχαίνουν γιατί δεν περνάνε όλα από το δικό σου χέρι. Το πιο εύκολο είναι να τα παρατάς. Να βρίσκεις παραπάνω δικαιολογίες από όσες ήδη έχεις στην λίστα σου, να ρίχνεις τις ευθύνες οπουδήποτε αλλού και να μη συνεχίζεις. Οι καθημερινοί ήρωες δεν είναι εκείνοι που πάντα πετυχαίνουν, είναι εκείνοι που σηκώνονται ξανά και ξανά μετά από δεκάδες χτυπήματα. 

Όλα αυτά που έχουμε μέσα μας, δεν μπορεί κανένας να μας τα πάρει. Κι αν δεν τα εξωτερικεύσουμε, αν δεν τα μοιραστούμε.. δεν υφίστανται! 

Δημιουργούμε, όχι μόνο επειδή αντέχουμε, δημιουργούμε για να αντέχουμε όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν καθημερινά. Συνεργαζόμαστε, επικοινωνούμε κι έτσι όλες οι έννοιες γίνονται πιο ελαφριές για να τις κουβαλήσουμε. Παρέα! 

Λίγο μετά το Πάσχα ήρθαμε κι εμείς με το νέο μας δημιούργημα που επιθυμούσαμε καιρό τώρα! Κι ελπίζουμε να σας έχουμε παρέα μας!

Η σημερινή επανάσταση, είναι να κάνουμε όσα αγαπάμε, να δημιουργούμε, να κατανοούμε τους γύρω μας, να αγαπάμε έντονα και να έχουμε μια υγιή τρέλα για να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή που περνάει. Να μη χάνουμε τις αξίες μας, να μαθαίνουμε συνεχώς, να νιώθουμε..

Ελπίζω κι εύχομαι λίγο μετά το Πάσχα, να εξακολουθήσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο και να βρούμε το φως που χάσαμε..

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας...share:
Facebook
Twitter
Google+
http://www.makazine.gr/editorial-may-2016/
Pinterest
LinkedIn
RSS
Follow by Email
SHARE