Μαρία:Ρόδα είναι…. θα γυρίσει

sea thinkingΚαι να 'μαστε λοιπόν... μετά από αρκετούς μήνες ψάξιμο, συζητήσεις, δουλειά και μεράκι, ήρθε η στιγμή... της αλήθειας.Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι ανάμεικτα. Άγχος, αγωνία αλλά και ανακούφιση, χαρά και ελπίδα ότι αυτό που δημιουργήσαμε και ήδη αγαπήσαμε, θα το αγκαλιάσετε και θα το αγαπήσετε κι εσείς.

Πολλοί ίσως να σκεφτήκατε: "Μα που την βρήκαν τώρα τη διάθεση τέτοια εποχή για καινούρια πράγματα;" και ίσως έχετε και τα δίκια σας. Η αλήθεια είναι ότι διανύουμε δύσκολες εποχές. Εποχές που μας τρομάζουν και μας εμποδίζουν να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο.  Δεν είμαστε όμως πρόθυμες να σκύψουμε το κεφάλι ούτε να επαναπαυτούμε στις δάφνες μας. Δεν είμαστε πρόθυμες να κάνουμε τη χάρη σε κανέναν από αυτούς που θέλουν να μας τσακίσουν. Θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν. Ακόμα και αν αργήσουμε να τα αποκτήσουμε ή ακόμα και αν δεν τα αποκτήσουμε ποτέ, θα ξέρουμε ότι το προσπαθήσαμε και πως δεν περιμέναμε να μας έρθει ως "μάννα εξ ουρανού"

 

sea rocks
london eye
κλεφτης λουλούδι

 

Και μαζί  με εμάς θέλουμε να παρασύρουμε κι εσάς. Να σας γεμίσουμε με ελπίδα και θετική ενέργεια, να σας δείξουμε ότι παρά τις δυσκολίες η ζωή είναι ωραία, και πως τα πάντα δεν είναι μαύρα κι άραχνα. Υπάρχουν όμορφα πράγματα να κάνουμε, υπέροχα μέρη να δούμε, έντονες στιγμές να ζήσουμε. Στιγμές που θεωρώ ότι είναι το πιο δυνατό αντίδοτο σε αυτό το μαύρο σύννεφο που έχει σκεπάσει τα τελευταία χρόνια τις ζωές μας. Γιαυτό, σας ζητώ, όσο κι αν αναγνωρίζω πόσο δύσκολο είναι, να μην σταματήσετε ποτέ να ζείτε τις στιγμές αυτές και να προσπαθείτε πάντα το καλύτερο για εσάς. Ίσως πολλοί σκεφτείτε ότι δεν είμαι ρεαλίστρια. Ίσως και να μην είμαι! Θα σας πω όμως ότι αν ήμουν ρεαλίστρια,τότε δεν θα είχα βάλει τόσα στοιχήματα με τον εαυτό μου και το βασικότερο... δεν θα τα είχα κερδίσει ποτέ! Γιαυτό δεν πειράζει! Ας μην είμαστε πάντα ρεαλιστές. Ας προσθέσουμε και λίγη φαντασία, και λίγο όνειρο στη ζωή και στην καθημερινότητά μας, και ας προσπαθήσουμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Με όσα εφόδια έχουμε. Με όσα μπορούμε. Και μην ξεχνάτε... ρόδα είναι η ζωή και γυρίζει. Γι'αυτό θα κλείσω με έναν από τους πιο αγαπημένους μου στίχους, που πάντα φέρνω στο νου μου, όταν νιώθω αδύναμη και "τσακισμένη".

Όλα θα αλλάξουνε ξανά
και θα κερδίσεις τη ζαριά
με τη σειρά σου.
Μια ρόδα είναι και γυρνά
και ξαναπαίρνουνε φωτιά τα όνειρά σου.

Αν σας άρεσε το άρθρο μας...share:
Facebook
Twitter
Google+
http://www.makazine.gr/editorial-may-%cf%81%cf%8c%ce%b4%ce%b1/
Pinterest
LinkedIn
RSS
Follow by Email
SHARE