Διαγωνισμός από τον Ψυχογιό και το MaKaZine!!

 

Η χαρά και ο ενθουσιασμός μας δεν κρύβεται και ήρθε η στιγμή να μοιραστούμε μαζί σας τον λόγο! 

Ο πρώτος μας διαγωνισμός είναι γεγονός. Χάρη στις Εκδόσεις Ψυχογιός και στην ευγενική τους χειρονομία, θα κληρώσουμε δύο νικητές με δώρα δύο υπέροχα βιβλία! Ας τα γνωρίσουμε πριν περάσουμε στις λεπτομέρειες για τις συμμετοχές.

Λίγα λόγια για το βιβλίο  Πριν έρθεις εσύ

Η Λου Κλαρκ ξέρει ένα σωρό πράγματα. Ξέρει πόσα βήματα μπορεί να κάνει κάποιος για να διασχίσει την απόσταση που χωρίζει τη στάση του λεωφορείου από το πατρικό της. Ξέρει ότι απολαμβάνει τη δουλειά της και ότι πιθανότατα δεν είναι στ’ αλήθεια ερωτευμένη με το αγόρι της, τον Πάτρικ. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι πολύ σύντομα θα χάσει τη δουλειά της. Δεν ξέρει, επίσης, ότι όλα όσα ήξερε, τα οποία την έκαναν να νιώθει ισορροπημένη και λογική, πρόκειται να ανατραπούν και να αλλάξουν για πάντα. 

Ο Γουίλ Τρέινορ ξέρει πολύ καλά ότι το ατύχημά του και η καταδίκη του σε ισόβια αναπηρία τού έχουν στερήσει κάθε ίχνος πάθους για ζωή. Ξέρει, ακόμα, ότι τα πάντα τού φαίνονται αδιάφορα, όπως επίσης με ποιον ακριβώς τρόπο θα βάλει ένα τέλος σε αυτή την ανυπόφορη φάρσα. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Λου θα εισβάλει στη ζωή του σαν έκρηξη από χρώμα και φως. Δεν ξέρει ότι, άθελά της, αυτή η παράξενη γυναίκα θα κάμψει τις αντιστάσεις του. 

Τελικά, κανένας από τους δύο δεν μπορεί να φανταστεί πόσο βαθιά θα είναι η αλλαγή που θα προκαλέσουν ο ένας στον άλλο, πόσο ανεξίτηλα θα σφραγίσει την ύπαρξη του καθενός η συνάντηση, η γνωριμία, ο έρωτάς τους.

περισσότερες πληροφορίες: εδώ

 

 

9789604969098

Λίγα λόγια για το βιβλίο  Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας

Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας δεν είναι ένας γίγαντας σαν όλους τους άλλους. Δε συνηθίζει να συνθλίβει κόκαλα, ενώ είναι στοργικός αλλά και εμφανώς μπερδεμένος – ευτυχώς για τη Σόφη δηλαδή, γιατί αν την είχε σύρει ένας οποιοσδήποτε άλλος γίγαντας από το σπίτι της μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, τώρα πιθανότατα θα είχε μετατραπεί σε γιγαντογεύμα! Όταν η νεαρή Σόφη ακούει ότι οι γίγαντες σχεδιάζουν κυνήγι για νόστιμα μικρά παιδάκια στην Αγγλία, αποφασίζει να βάλει τα δυνατά της για να τους σταματήσει μια για πάντα, με την πολύτιμη βοήθεια του ΜΦΓ. 

Στο βιβλίο βασίστηκε η ταινία «Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ», η οποία προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 30 Ιουνίου από την Odeon. Δείτε το trailer εδώ.

περισσότερες πληροφορίες: εδώ

9789607021670_hd (1)

 

Ο τρόπος συμμετοχής:

και είστε έτοιμοι! Καλή επιτυχία!!

 

diag 1

Σε 7 ημέρες, στις 2/7/2016  λήγει ο διαγωνισμός τα μεσάνυκτα

και στις 3/7/2016 θα δημοσιευτούν τα αποτελέσματα.

*οι κοινοποιήσεις είναι προαιρετικές*

 

 

Εγγραφή στο Newsletter μας

Συμμετοχή στην Κλήρωση του Διαγωνισμού.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επίθετό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το profile σας στο Facebook (απαραίτητο)

Αν σας άρεσε το άρθρο μας...share:
Facebook
Twitter
Google+
http://www.makazine.gr/diagonismos-apo-ton-psixogio-ke-makazine/
Pinterest
LinkedIn
RSS
Follow by Email
SHARE