Διαγωνισμός από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και το MaKaZine!!

 

Αυτό το καλοκαίρι, εγκαινιάζουμε την έναρξή μας με πολλούς διαγωνισμούς! Ξεκινάμε την εβδομάδα με τον καλύτερο τρόπο, συνεχίζοντας με διαγωνισμό από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος! Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο βιβλίο που θα κερδίσει ένας τυχερός νικητής.. Ας μάθουμε λίγες πληροφορίες πρώτα για το βιβλίο και ύστερα για τον συγγραφέα.

 

101360l

 

ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Συγγραφέας: Karlsson Jonas

Τα καλύτερα πράγµατα σ’ αυτή τη ζωή είναι τσάµπα. Έτσι ξέραµε όλοι µέχρι τώρα, και πράγµατι έτσι είναι – ή µάλλον ήταν, µέχρι να έρθει το Τιµολόγιο.
Ο σαραντάχρονος ήρωας του Γιόνας Κάρλσον δεν έχει µεγάλες ανάγκες: ένα µικρό σπίτι, µια µικρή δουλειά, µικρές φιλοδοξίες, έναν µικρό κοινωνικό κύκλο, µια βολική, οικεία καθηµερινότητα, κατά προτίµηση µε πίτσα, ταινίες και µουσική. Τίποτα δεν τον έχει προετοιµάσει για το ιλιγγιώδες ποσό που ο µυστηριώδης οργανισµός «Κατανοµής Παγκόσµιων Πόρων» τον καλεί να πληρώσει έναντι της ευτυχίας που έχει βιώσει µέχρι εκείνη τη µέρα. Σίγουρος ότι πρόκειται για κάποιο ανόητο λάθος, ο ήρωας επιχειρεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση – µόνο και µόνο για να βρεθεί ακόµα πιο βαθιά µπλεγµένος.

Μια ιστορία σουρεαλιστική και απροσδόκητη, καφκική και αστεία, το Τιµολόγιο του Γιόνας Κάρλσον βάζει στο µικροσκόπιο τις προτεραιότητες του Δυτικού ανθρώπου, όλα εκείνα τα στοιχεία που συνδέουµε µε την επιτυχία απέναντι σ’ αυτό που ονοµάζουµε ευτυχία.

 

Για τον συγγραφέα: Karlsson Jonas

guide1936O Jonas Karlsson είναι πολυτάλαντος άνθρωπος. Ένας από τους πιο διάσηµους ηθοποιούς της Σουηδίας, µε αρκετές εµφανίσεις τόσο στο Βασιλικό Δραµατικό Θέατρο όσο και σε κινηµατογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές µίνι σειρές. Το 2005 έκανε το ντεµπούτο του ως θεατρικόςσυγγραφέας µε το Nocturnal Walk για το Stockholm City Theatre, έργο που έλαβε διθυραµβικές κριτικές από κοινό και κριτικούς. Στη συνέχεια, ο Karlsson ασχολήθηκε µε τη λογοτεχνία, παρουσιάζοντας την πρώτη συλλογή διηγηµάτων του µε τον τίτλο The Second Goal (2007). Έκτοτε ξεκίνησε να γράφει µυθιστορήµατα και το Τιµολόγιο είναι το πρώτο που µεταφράζεται στα ελληνικά.

 

περισσότερα για το βιβλίο και άλλες κυκλοφορίες των Εκδόσεων Παπαδόπουλος αναζητήστε εδώ.

 

 

 diag 2

 

  1.  Κάνετε εγγραφή στο Newsletter που θα βρείτε αμέσως παρακάτω
  2.  Like στην σελίδα MaKaZine
  3.  Like στην σελίδα των εκδόσεων Παπαδόπουλος
  4. Με την κοινοποίηση κερδίζετε διπλή συμμετοχή, άρα παραπάνω πιθανότητες.
  5. Συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας

 

Σημείωση: Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και πάλι στο facebook στην σελίδα του MaKaZine, την επόμενη ημέρα, στις 12 Ιουλίου 2016.

Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για την Ελλάδα. Παρακαλούμε να μην κάνετε εγγραφή και like από προφίλ που δεν ανήκουν στα προσωπικά σας στοιχεία.

 

 

Newsletter

Φόρμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επίθετό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το profile σας στο Facebook (απαραίτητο)

Αν σας άρεσε το άρθρο μας...share:
Facebook
Twitter
Google+
http://www.makazine.gr/diagonismos-apo-tis-ekdosis-papadopoulos-ke-makazine/
Pinterest
LinkedIn
RSS
Follow by Email
SHARE