Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2016

 

 

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ανάθεση της Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης του Φεστιβάλ στον Βέλγο Γιαν Φαμπρ και την επικείμενη παραίτησή του, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ανοίγει και φέτος τις πύλες του υπό την εποπτεία του σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει από 10 Ιουνίου έως και 20 Αυγούστου και θα φιλοξενήσει πληθώρα θεατρικών, μουσικών και χορευτικών εκδηλώσεων. Ανάμεσα στις εκδηλώσεις αυτές, περιλαμβάνονται τραγωδίες, Σαίξπηρ, κλασσική μουσική αλλά και Ελληνικές συναυλίες και ορχήστρες. 

Η παρουσίαση του νέου προγράμματος πραγματοποιήθηκε εχθές, στο κτίριο της  Πειραιώς 260 σε μια αίθουσα κατάμεστη από Έλληνες Καλλιτέχνες. Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος εκτός από το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, μίλησε για τους λόγους τους οποίους τον παρακίνησαν να αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος αλλά και τους στόχους που σκοπεύει να εκπληρώσει τα επόμενα 3 χρόνια. Σύμφωνα με τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή: "Θα δούμε φέτος ένα πρόγραμμα σε μεγάλο βαθμό νεανικό, εναλλακτικό και πολιτικό, με την έννοια ότι αφουγκράζεται την Ελλάδα και τον κόσμο του 2016" . 

 

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του εδώ, ενώ μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τα πάντα ακολουθώντας τα social media του, ή κατεβάζοντας την επίσημη εφαρμογή για φορητές συσκευές. 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας...share:
Facebook
Twitter
Google+
http://www.makazine.gr/%cf%86%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b2%ce%ac%ce%bb-%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%cf%8e%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b4%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%bf%cf%85-2016/
Pinterest
LinkedIn
RSS
Follow by Email
SHARE