Μαρία-Καλοκαίρι σημαίνει….

Το ομόλογώ... 

Ανέκαθεν ήμουν παιδί του χειμώνα!Προτιμούσα το χουχούλιασμα κοντά στο τζάκι, αγκαλιά με μια κουβέρτα, ένα βιβλίο, μια κούπα ζεστό γάλα,κακάο ή καφέ και πάντα μουσική στ' αυτιά. 
Όμως δεν θα μπορούσα να μην παραδεχτώ την ανυπομονησία με την οποία περιμένω το Καλοκαίρι κάθε χρόνο, γιατί....

Καλοκαίρι σημαίνει αναμνήσεις !

Κλείνω τα μάτια και γυρίζω πίσω στο χρόνο. Καλοκαίρια της παιδικής μου ηλικίας. Σίγουρα όχι πάντα εύκολα και ρόδινα όμως.... γεμάτα. Γεμάτα αγάπη, παιχνίδι, αναμνήσεις. Θάλασσα,βότσαλα και κοχύλια, καλαμαράκια(!!!), παγωτά, ηλεκτρονικά, ψωμί με μαρμελάδα, μπάνιο με το λάστιχο στο εξοχικό της θείας και άλλα πολλά είναι τα μικρά κομματάκια που συναρμολογούν το παζλ, των καλοκαιρινών αναμνήσεων, της παιδικής μου ηλικίας.

 

Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά!

Έτσι ήταν πάντα έτσι θα πρέπει να είναι και τώρα. Παρά τις περίεργες εποχές που διανύουμε έχουμε το δικαίωμα να δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να νιώσει έστω για λίγες μέρες απαλλαγμένος από κάθε... "σκοτούρα" .  Δεν είναι μόνο δικαίωμα, είναι και ανάγκη. Μια ανάγκη που πρέπει να εκπληρωθεί προκειμένου να μπορούμε να είμαστε πιο δυνατοί και πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα ζόρικα του χειμώνα.

 

 

Καλοκαίρι σημαίνει χαλάρωση!

Σημαίνει ηρεμία, σημαίνει θάλασσα, σημαίνει κάνω κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, σημαίνει ξεκουράζομαι. Ακόμα και όλοι εσείς που θα μείνετε στην πόλη, και για πολλούς λόγους δεν θα καταφέρετε να αποδράσετε ψάξτε τρόπους να περάσετε καλά. Δείτε φίλους που δεν είχατε το χρόνο να συναντήσετε το χειμώνα, επισκεφθείτε κοντινές παραλίες αν υπάρχουν, κάντε εκδρομούλες στη φύση, διαβάστε πολλά βιβλία, ακούστε πολύ μουσική....... χαλαρώστε.Επίσης μπορείτε να δείτε μια ταινία σε ένα θερινό σινεμά, μια παράσταση σε κάποιο υπαίθριο θέατρο και άλλα πολλά. Με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορείτε να εντοπίσετε πολλά δρώμενα που αξίζει να τιμήσετε. 

 

 

Χαμογελάστε και δείτε το ποτήρι μισογεμάτο... άλλωστε η ζωή είναι ωραία... και όπως λέμε... αν μας δίνει λεμόνια... ας ζητήσουμε τεκίλα και αλάτι;) 

Καλό μήνα!Καλό Καλοκαίρι! 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας...share:
Facebook
Twitter
Google+
http://www.makazine.gr/%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%af%cf%81%ce%b9-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9/
Pinterest
LinkedIn
RSS
Follow by Email
SHARE