Δελτίο Τύπου- Βάσια Ακαρέπη-Πάνθηρας Μαυρόγατος 2

ΒΑΣΙΑ ΑΚΑΡΕΠΗ
ΠΑΝΘΗΡΑΣ
ΜΑΥΡΟΓΑΤΟΣ 2
Εικονογράφηση: Λαυρέντης Χωραΐτης

ISBN: 978-618-02-0663-0 ● Κωδικός: 22545
∆ιαστάσεις: 14 Χ 20,4 ● Σελίδες: 208 ● Τιµή: 10,00 €

Ο πιο ανατρεπτικός ήρωας που µας έχει κάνει να δούµε τον κόσµο
των ανθρώπων µέσα από τα µάτια ενός γάτου επιστρέφει! Ο
Πάνθηρας Μαυρόγατος 2, της Βάσιας Ακαρέπη, κυκλοφορεί σε
νέες περιπέτειες από τις εκδόσεις Μίνωας.

Εδώ είµαι κι εγώ! Με θυµάστε;
Είµαι ο Πάνθηρας Μαυρόγατος, ένας γάτος µε προσωπικότητα, γεµάτος όνειρα και φιλοδοξίες… Η ζωή µου µέσα στο σπίτι κυλούσε όµορφα και αρµονικά, µε παιχνίδι,λιχουδιές και συζητήσεις µε τη γιαγιά Εύα, την άλλη γάτα του σπιτιού. Τόσο όµορφα και αρµονικά δηλαδή, που είχα αρχίσει να
βαριέµαι. Ήθελα δράση, περιπέτεια, να µάθω καινούρια πράγµατα.
Αχ, αυτή η περιέργειά µου! Τι τις ήθελα τις περιπέτειες; Και πώς βρέθηκα εγώ σε ξένες αυλές να µπλέκω σε γατοκαβγάδες και να γλιτώνω στο παραπέντε από το σκουπόξυλο της κυρα-Τασίας; ∆ε µου έφτανε µόνο να βρίσκοµαι ανεβασµένος πάνω στον τοίχο και να παρατηρώ τη Χιονάτη, την όµορφη γάτα της διπλανής αυλής; Κι ας µη µου δίνει σηµασία, κι ας µη µε καταδέχεται. Ήθελα, βλέπετε, να αποδείξω στον νταή Ψιτ-Ξιτ ότι κι εµείς τα οικόσιτα γατιά έχουµε θάρρος και δυναµισµό!
Και ιδιαίτερα εγώ, ο Πάνθηρας Μαυρόγατος, που δεν είµαι ένας τυχαίος γάτος αλλά ένας γάτος… σούπερ ήρωας!
Νοµίζω πάντως ότι καλά τα κατάφερα, παρά τα όσα πέρασα. Άλλωστε, τα παθήµατα γίνονται µαθήµατα, κι εγώ τα έµαθα όλα!

akarepiΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Η Βάσια Ακαρέπη γεννήθηκε στην Αθήνα και µεγάλωσε στον Κορυδαλλό, όπου µένει σήµερα. Φοίτησε στο Πανεπιστήµιο Αθηνών στο τµήµα Νηπιαγωγών. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως µε τη συγγραφή και την αρθρογραφία. Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν ο Πάνθηρας Μαυρόγατος 1 (2015) και το µυθιστόρηµά της Μια νύχτα που κράτησε χρόνια (2013).
Αγαπάει το θέατρο, τη λογοτεχνία, τη µουσική, τον χορό και τη φωτογραφία. Τον ελεύθερό της χρόνο τον περνά µε τον δωδεκάχρονο γιο της, ζωγραφίζοντας, διαβάζοντας και παίζοντας µε τις δύο γάτες τους, την Εύα και τον Πάνθηρα, που αποτέλεσε και την πηγή έµπνευσής της γι’ αυτό το βιβλίο.

Για να επικοινωνήσετε µε τη συγγραφέα, επισκεφθείτε:
www.vasiaakarepi.gr, panthirasmavrogatos.blogspot.gr

Από το Δελτίο Τύπου των εκδόσεων Μίνωας 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας...share:
Facebook
Twitter
Google+
http://www.makazine.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%af%ce%bf-%cf%84%cf%8d%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b7-%cf%80%ce%ac%ce%bd%ce%b8%ce%b7%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%bc/
Pinterest
LinkedIn
RSS
Follow by Email
SHARE